Jobba hos oss

Vi söker ständigt efter talangfulla kollegor som delar vår passion att förena teknik och människor. Var med och skapa förändringar som gör skillnad. Välkommen att bli en av oss!

Kollegor, kultur och utveckling i fokus

På Integrio har du en plats att trivas och växa på. Vårt mål är att ge dig rätt förutsättningar för att du ska uppnå din fulla potential. Våra kollegor är det viktigaste vi har, och vi gör allt vi kan för att ge dem de bästa förutsättningarna att lyckas.

Med vår samlade erfarenhet i kombination med vår metodik och passion för teknik finns det alltid någon att fråga och inspireras av. Vi erbjuder möjligheten att jobba med systemintegration och jobbar hårt för att skapa en kultur där alla delar kunskap, intressen, erfarenheter och passioner med varandra. Under alla år så har vi hunnit med en hel del roligheter, exempelvis åka raggarbil, åka vattenskidor/wakeboard, kickoff på Island, marbella och vinteresor i Sälenfjällen samt en massa AW:s.

Resor & aktiviteter

Packa väskan och häng med på resor, konferenser, spelkvällar och kickoffer fullproppade med aktiviteter och teambuilding! Vi trivs bäst när vi får skapa minnen och ha roligt tillsammans.

Utvecklingsmöjligheter

Här får du utrymme att påverka din utveckling och möjligheten att växa. Vi rustar dig med rätt kunskap och de rätta verktygen för din professionella och personliga utvecklingsresa.

Flexibel arbetstid

Är du mest produktiv när du är hemma och jobbar? Vi hjälper till att fixa en grym arbetsplats på hemmakontoret så att du kan välja när och var du är som mest produktiv för dagen.

Friskvårdstimme & sjukvårdsförsäkring

För oss är det viktigt att du har rätt möjlighet att må bra. Därför har du en friskvårdtimme varje vecka och möjlighet att få den hjälp du behöver när du behöver det genom vår sjukvårdsförsäkring.

Värderingar och kultur

Teamkänslan är allt

Vi jobbar i en kultur där delaktighet och hjälpsamhet är viktigt. När det kommer till ny teknik är det alltid något som krånglar och då är det skönt med kollegor som ställer upp. Vi vill att alla ska känna att Integrio är en plats där du kan utvecklas och bli bättre på det du gör. Och det handlar inte bara om att bli vassare på teknik, utan även om att bli en bättre version av dig själv.

Vi som jobbar på Integrio

Idag är vi runt 16 kollegor. Det är en familjär storlek som vi trivs bra med. Vårt fokus ska alltid vara att bli vassast, inte störst. Hos oss får du arbeta med såväl nyexade stjärnor som Sveriges mest seniora integrationskollegor. På Integrio är vi en härlig mix av:

  • Systemarkitekter
  • Utvecklare
  • Dataingenjörer
  • Strateger
  • Projektledare

”Här får du möjlighet att utvecklas själv och samtidigt kan du även vara med på Integrios utvecklingsresa! ”

Timothy Lindberg

Jobba med systemintegration hos oss

På Integrio tar vi oftast an rollen som integrationsexpert. Det innebär att vi är med från idé – till förvaltning och livscykelhantering, det är här vi skiljer oss från våra konkurrenter som ofta arbetar med en del i kedjan, eller delar upp ansvaret på flera team. Vi är övertygande om att vi blir bättre när vi ansvarar för hela kedjan och kan effektivisera varje del. För våra kunder visar det sig i snabb hantering av incidenter och färre produktionsstopp – ett riktigt bra betyg. Det innebär att alla våra konsulter är lite av hybrider som är lättrörliga, flexibla och anpassar oss efter kundens behov.

Bli en i Integrio-familjen

Vi håller alltid utkik efter integrationstalanger. Skicka gärna en spontanansökan!