Systemintegration

Integrio är din heltäckande partner inom systemintegration. Vi har utvecklat plattformar och metoder för att boosta dina IT-system och driva din verksamhet framåt, med fokus på teknik, människan, förvaltningsbarhet och innovation.

Våra metoder

Med Dev + Ops och vår alldeles egna Golden path hjälper vi er att integrera era utvecklings- och driftsprocesser för att skapa ett mer effektivt och smidigt arbetsflöde.

Våra plattformar

En modern integrationsplattform ger rätt förutsättningar för en hållbar lösning. Här jobbar vi fokuserat med Microsofts integrations-plattformar och vår centraliserad hubb Intropy som gör samarbete enkelt.

Teknik och människa i symbios

För att lyckas i dagens IT-landskap måste företag kunna koppla samman sina system och processer på ett effektivt och smart sätt. Vi är experter på systemintegration och hjälper företag att göra just det.

För oss är systemintegration mer än att bara automatisera dataöverföringar. Med smart metodik och väletablerade plattformar skapar vi system som är en sammanhållen helhet av både teknik och människor. Vi tror att en holistisk syn på systemintegration är nyckeln till innovation och tillväxt för våra kunder. Det innebär att kombinera existerande IT-lösningar och människor till en sammanhållen helhet. Vi arbetar med alla aspekter av systemintegration. Men hur vi gör det varierar efter varje kunds behov.

Metoder

Teamleverans

Att tilldela och matcha rätt kompetens vid rätt tidpunkt till ett projekt är många gånger utmanande. Vi levererar kompletta team som tillför toppmodern expertis och hjälper er att digitalisera och skapa tydliga effekter för er verksamhet. Specialister som använder DevOps-metodiken med anpassningar för integration. Våra team är agila och välorganiserade med samma metodik, vilket ger maximal effektivitet, flexibilitet och minskar risken för personberoenden. På Integrio erbjuder vi dessutom:

  • Specialistrådgivning
  • Skräddarsydda utbildningar
  • Workshops om integration och arkitektur
  • Kartläggning av ert ”Integrationsläge”

Effektivitet

Automatiserade processer för bättre systemintegration

Vi använder automatisering för att effektivisera och skala upp våra systemintegrationsprocesser. Det sparar både tid och pengar för våra kunder, och det minimerar risken för fel. Vi använder dessutom automatiserade tester för att säkerställa att våra integrationer fungerar korrekt, vilket ger dig som kund en smidig och tillförlitlig upplevelse.

Integrio-teamet: en effektiv kombination av kompetenser och erfarenheter

Vi har ett team med olika kompetenser och erfarenheter. Några av oss är experter på teknik och koordinering, medan andra är bra på att planera, organisera, djupdyka, följa upp och rapportera. Ingen människa har alla de här egenskaperna, men tillsammans skapar vi ett team som är mer effektivt och framgångsrikt.

Lär känna oss på Integrio och läs om hur allt började.

Case

Vi hjälpte Karlstad Kommun i sitt val av integrationsplattform

Vi på Integrio fick en förfrågan om vi kunde hjälpa dem att kartlägga behovet och ge dem ett underlag för beslut om en ny plattform. Inga problem sa vi och analyskepsen åkte på!

Kom in till oss och säg hej!

Jag berättar gärna mer om våra lösningar!
Mollin Hedman Widegren