Integrationsplattformar

En modern integrationsplattform ger rätt förutsättningar för en hållbar lösning. Här jobbar vi fokuserat med Microsofts integrations-plattformar och vår centraliserade hubb Intropy som gör samarbete enkelt.

Microsoft integrationsplattformar

Här fokuserar vi på Microsofts integrationsplattformar, såsom Micrsosoft Azure Integration Services och BizTalk Server.

Azure Integration Services – framtidens teknik

Azure är en omfattande och pålitlig molnplattform som erbjuder en mängd verktyg och tjänster för att bygga, distribuera och hantera applikationer och tjänster. Plattformen är en populär plattform bland företag och organisationer i alla storlekar på grund av sin flexibilitet, skalbarhet och säkerhet.

Det finns funktioner för att hantera kopplingar till olika system, skapa processer och kedjor av händelser, skapa separation och flexibilitet med köteknik samt eventbaserad teknik. Utöver dessa tjänster innehåller plattformen en stor mängd färdiga komponenter som går att använda ”Out of the box”. Med andra ord kommer ni snabbt igång med plattformen. Säkerhet är en annan viktig detalj, säkerhet är inbyggt från början! Det innebär bland annat identitets- och åtkomsthantering, skydd mot attacker och kryptering av data.

Vi hjälper företag att migrera från BizTalk till Azure Integration Services. Med vår hjälp kan du dra nytta av molnets fördelar; som skalbarhet, tillgänglighet och kostnadseffektivitet.

Migrering till molnet kan vara en utmaning. Därför arbetar vi nära er som kund så att rätt behov och målbild sätts innan start. Vi kommer också att ta fram en migreringsplan som är anpassad till din specifika situation och som garanterar att migreringen sker på ett säkert och effektivt sätt.

plattform

Intropy – vår egna hub

På Integrio jobbar vi med en centraliserad hubb som förenklar vårt arbete med integrationslösningar. Vi kallar den för Intropy. Den ger oss en enkel överblick och gör det möjligt att arbeta med lösningar på ett effektivt sätt. Hubben är vår teams centrala landningsplats. Här arbetar vi med changear, incidenter och andra initiativ. Alla har tillgång till all information på samma plats, vilket gör det enkelt att samarbeta och dela kunskap.

Vi har också verktyg som förenklar erfarenhetsutbyte och koddelning, för att skapa en kultur som präglas av samarbete och kunskapsdelning.

Nyfiken på vilka metoder vi använder? Läs mer om våra metoder här.


Case

En resa med Forex där deras interna IT-organisation har bytt skepnad flera gånger.

Här jobbar vi med modern teknik och håller en hybrid plattform baserad på BizTalk och Azure i förvaltning.

Kom in till oss och säg hej!

Lukas Stolt