4Human behöver en robust och pålitlig integrationsplattform för deras kunder och vi har fått förtroendet att etablera och få integration att bli en konkurrensfördel.

4human förenklar och förbättrar arbetsdagen för mer än 350 000 chefer och medarbetare i norska och internationella företag inom HR och kvalitetsledning. Mer än 1 700 företag använder 4Humans mjukvara dagligen. 4Human har under flera år märkt av att integration blir mer och mer viktigt som en kunkurrensfördel. Alla deras kunder behöver integration och de måste kunna erbjuda API:er och vägar in och ut ur systemet för datautbyte. Olika tekniska plattformar har testats men det slutar ofta i en långsamhet och en svårighet att förvalta alla komponenter.

Integrio har etablerat en ny modern plattform med Azure Integration Services och omkringliggande teknik för loggning och monitorering och här får vi också tänka skalbarhet och effektiva onboardingprocesser för nya kunder till 4Human. Det behöver gå snabbt att sätta upp nya miljöer och därmed krävs en hög grad av automatisering och ett högt säkerhetstänk.

Här tar vi på oss 4Humans arbetsrock och agerar som en del av deras interna team för integration och förvaltning. Mycket spännande uppdrag med tätt samarbete och tekniska frågeställningar. 

http://www.4human.no

case

Läs mer om vårt projekt med Forex

Vill du veta mer?

Jag berättar gärna mer om våra lösningar!
Kristofer Andersen