Det handlar om att uppnå full potential

På Integrio har vi samlat en kraftfull mix av integrationsexperter: nytänkande utvecklare, visionära arkitekter och insiktsfulla dataingenjörer för att accelerera din verksamhet och effektiviserar dina IT-system.

Jobbar med senast Microsoft-tekniken

Kunder i hela Norden

Väletablerade processer, metoder och plattformar

Partnernätverk som kan boosta leveransen

En innovativ integrationsbyrå med en glödande drivkraft

Från två konsulter 2018, till 16 fantastiska integrationsexperter. Vi finns i Karlstad, Kristianstad och Sandviken, men resan är långt ifrån över. Vårt uppdrag? Att förbättra verksamheter genom att minska driftkostnader, effektivisera arbetsflöden och förbättra kommunikation. Vår passion är att hjälpa kunder och kollegor att nå sin fulla potential. Och vi gör det genom modern metodik och den senaste tekniken, kryddat med smartness och sunt förnuft.

Vår story: från sinande vattenfall – till frodande teamleverans

Vår historia började med en brinnande frustration mot den traditionella vattenfallsmodellen.
Grundarna Robin Hultman och Kristofer Andersen har lång erfarenhet som konsulter inom integrationsområdet, och efter många år inom konsultbranschen började de utforska andra sätt att leverera sin kompetens på. De ville förändra den klassiska modellen med vattenfallsprojekt och dyra lösningar som tog för lång tid.

Vi såg hur modellen kunde leda till personberoenden, dålig förvaltningbarhet och stress för konsulter. Vi kände att något behövde göras. Och tiden för förändring var äntligen här.

Med hjälp av sin erfarenhet och kunskap, och med hjälp av alla kollegor på Integrio har de utvecklat en ny modell för teamleverans. En modell som bygger på delat ägande, förvaltningbarhet och flexibilitet. Integrio-modellen gynnar både Integrios egna konsulter och våra kunder. Konsulterna får en trygg och utvecklande arbetsmiljö, och kunderna får en lösning som är både hållbar och skalbar.

Integrio-familjen: integrationsexperter på flera orter i Sverige

Vi har samlat ett slipat gäng integrationsexperter med olika personligheter och olika kompetenser. Alla behöver ha programmeringsvana och ett rejält teknikintresse. Men det behövs en bredare palett av egenskaper än så för att lyckas. Vi letar alltid efter problemlösare och konsultmässighet, i kombination med tekniska skills och oliktänkande. Det är receptet på både nöjda kunder och vinnande team-dynamik.

Partners och branscher

Vi har ett gediget nätverk och tror på samarbeten med andra företag inom vår bransch för att bli ännu bättre tillsammans. Vi har erfarenhet från olika områden som stålindustrin, handel, bank och finans, papper och massa, samt landsting och kommuner.

Case

Vi hjälpte Karlstad Kommun i sitt val av integrationsplattform

Vi på Integrio fick en förfrågan om vi kunde hjälpa dem att kartlägga behovet och ge dem ett underlag för beslut om en ny plattform. Inga problem sa vi och analyskepsen åkte på!

Kom in till oss och säg hej!

Vi har alltid en kopp kaffe på bryggning och vill gärna ha sällskap. Kom förbi vetja!
Torbjörn Nilsson